KccPlusDe kantoorhond

De kantoorhond

Hugo, zo heet hij. De kantoorhond van KccPlus.

En terwijl Hugo voor de dagelijkse perikelen geen enkele interesse toont is hij des te meer betrokken bij het team van KccPlus.

Er is al veel over geschreven, maar je zou het eigenlijk zelf moeten ervaren: een kantoorhond brengt echte meerwaarde.

Zonder enige opleiding hiertoe voelt Hugo feilloos aan bij wie hij lekker even kan gaan liggen, wie even aandacht nodig heeft of wie wel wat liefde kan gebruiken. Daarnaast zijn er natuurlijk de nodige hilarische momenten die voor een stukje plezier zorgen en niet te vergeten: een hond moet er regelmatig even uit, dus de lichaamsbeweging gaat er ook nog eens op vooruit.

In onze branche kom je soms stressvolle momenten tegen: een boze, onredelijke beller of schrijnende verhalen van bellers naar onze klanten. Of een outbound telemarketing campagne waarbij je een ochtend alleen maar “nee” te horen krijgt.

Op zulke momenten helpt een knuffel met een kantoorhond, krijg je weer energie, en kun je verder. Daar profiteren niet alleen wij, maar ook onze klanten dan weer van.

Gelukkig, omdat Hugo een labradoodle is, hebben we geen last van rondstuivende vlokken of bureaustoelen vol hondenhaar. En is niemand allergisch voor Hugo.  Het enige aandachtspunt voor ons is dat de interactie met hulphonden die in functie zijn er soms voor zorgt dat Hugo even in een andere ruimte moet zijn.

Dus, ondanks dat Hugo zijn beloning slechts bestaat uit knuffels, aaitjes, af en toe wat lekkers en heerlijke wandelingen in bos of op de hei is zijn toegevoegde waarde onschatbaar.

Fijn weekend

Ronald

  • Ben Eggermont

    Dag Ronald, wanneer nemen jullie er een paard bij, ook een hoog sensitief dier :-)

  • Nathaly van Hemert

    Ben Eggermont, ik denk dat we dan allemaal niet meer aan het werk zijn maar buiten met het paard bezig zijn.?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.