KccPlusWerk ik aan mijn bedrijf? Of in mijn bedrijf?

Werk ik aan mijn bedrijf?   Of in mijn bedrijf?

Een populaire kreet. Directeuren en managers moeten immers primair de voortgang en zekerheid van het bedrijf accelereren en bewaken. Maar velen laten zich in plaats daarvan meeslepen in de dagelijkse gang van zaken en zijn druk met het plakken van pleisters op bloedende wonden door personeelstekort, technische problemen of verstoorde processen.

MEA CULPA, MEA CULPA

MEA MAXIMA CULPA

Ook ik maak me hieraan schuldig. Dagelijks spring ik bij als er meer lijnen binnenkomen dan verwacht of bij ziekte van één of meerdere mensen in ons KCC. Ook ik pak de stofzuiger als we bezoek krijgen en haal een doekje over de tafels en meubels. Terwijl ik als DGA eigenlijk primair bezig moet zijn met verbeteren en verstevigen van KccPlus in de toekomst.

Nu zie ik heel goed het nut in van “werken aan je bedrijf”. Maar ik verkeer een beetje in een luxe positie. Die is ons overigens niet komen aanwaaien. Daar hebben we met zijn allen keihard aan gewerkt, en doen dit nog steeds iedere dag en ieder uur.

KccPlus is een uniek bedrijf. En we hebben een kraakheldere propositie. Daar schaven we continue aan, maar tijdrovend hak- en breekwerk of radicaal dingen anders moeten doen is niet opportuun gelukkig. Neem daarbij het feit dat we via mond-op-mond reclame steeds vaker in contact komen met gemeentes en zorginstellingen die écht kunnen profiteren van een samenwerking met KccPlus dan kun je concluderen dat het “aan je bedrijf werken” eigenlijk heel natuurlijk gaat. En dat meerdere keren per week ik daar ook echt plezier uit haal.

Ondertussen gerust gesteld door het feit dat ons telefoonteam echt het onderste uit de kan haalt, supergemotiveerd is en fijne lovende kritieken krijgt van bellers én klanten geeft dat mij de relaxte gelegenheid het werken aan het bedrijf te kunnen doen in waardevolle informele gesprekken met teamleiders en mijn vennoot. Zodat we in een relaxte sfeer samen steeds beter worden.

Dat ik daar enorm dankbaar voor ben moge duidelijk zijn. Dus: Eefje, Annemiek, Nicole, Ilona en Martin : zonder jullie zou ik slechts in KccPlus werken. Dankzij jullie werken we samen er ook aan.

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend. Met dit lekkere weer is een drankje in achtertuin of op een terras zeer aan te bevelen. Reken er maar op dat ik dat ook ga doen!

En waarschijnlijk werk ik op dat moment ook lekker even aan KccPlus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.